0212 435 20 20

0533 391 78 77

Ürünler

Hakkımızda

           1996 Yılında başladığımız bu yolculukta, kemikleşmiş bir kadro ile kurulmuş olan firmamız Engin Haberleşme, kurulduğu günden bu güne, ülkemizde eksikliği duyulan “ticari güveni” müşterilerine sunmayı amaç edinmiş ve tüm ürünleri “zamanında ve eksiksiz” teslim ederek verdiği sözleri tutmuştur.

            Hizmet sektöründe verdiğimiz güvenle her zaman tavsiye edilir bir firma olmayı hedeflemekteyiz. Müşteri memnuniyeti anketlerimiz ile daima ilk sırada olmayı istiyoruz. Tüm personellerimizi bu konuda yetiştirmeye gayret ediyoruz.  

            Bu ilkeler doğrultusunda büyümeye devam eden firmamız, yurdumuzun en büyük sektörel üretici firmaları ve bunların yetkili servisleri ile birlikte çalışmaktadır. Toptan ve perakende satış taleplerinde bulunan tüm müşteri portföyüne de hizmet vermektedir.

Firmamız, ürün yelpazesindeki karel telefon santralleri ve çeşitli markalarda kameralar başta olmak üzere, yurt içindeki müşterilerinin toptan ve perakende ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

            "ENGİN HABERLEŞME KAREL YETKİLİ SERVİS '' ünvanı ile firmamız ''İnsana hizmetin kutsallığına”  inanarak, prensiplerine bağlılıkla her geçen gün kendini geliştirerek faaliyetlerine devam etmektedir.

Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi/Cumartesi 08:00-18:00 dir. Ayrıca  7/24 müşteri destek hizmeti vermeye çalışmaktayız.

Eklenme Tarihi : 2022.03.21