0212 435 20 20

0533 391 78 77

Ürünler

Karel Ps02 Adaptör Tamiri

Tüm ms santrallerde kullanılan Karel Ps02 adaptör tamiri yetkili servis olan firmamız tarafından en hızlı şekilde yapılmaktadır. Karel santral adaptörleri santral anakartının güç ihtiyacını karşılayan 220 voltu düşük akıma indiren devre elemanıdır. Yılın 365 günü neredeyse her an çalışan ve şehir şebekesine prizle bağlanan karel adaptör oldukça sağlam bir yapıya sahiptir. Yıllarca sorunsuz çalışmasına karşın şehir şebekesindeki voltaj değerlerinin ani değişkenliği sebebiyle adaptörlerde bozulabilmektedir.

Arıza sebepleri nelerdir ?

Karel santral adaptörleri yüksek voltaj ve bakımı zamanında yapılmayan santral sebebiyle arızalanır. Arızalanması durumunda 3 çeşit sorun meydana gelebilmektedir.

  • PS02 Adaptörün yanması : Voltaj sebebiyle adaptör devresi tamamen yanar ve santrale bağlı telefonların hiçbirinden çevir sesi alamazsınız.
  • Adaptör zil devresinin yanması : Santral normal bir şekilde çalıştığını zannedersiniz dahili abonelerde çevir sesi olur fakat sizi arayan müşterilerinizin telefon çalma sesini duyamazsınız. Karel ps02 adaptör tamir edilmediği müddetçe telefonlardan ring ( çalma sesi ) alamazsınız.
  • PS02 adaptörün röle arızası : Santrali fişe taktığınız zaman cihaz içinden tık tık tık benzerinde röle sesi gelir.
  • Bu durumda santrali fişten çekip yetkili karel santral servisi çağırmanızı öneririz. 02124352020
  • www.enginhaberlesme.com
Karel PS02 Adaptör Tamiri Süreci

Yukarıda belirttiğimiz sorunların tarafınızda yaşanması durumunda Yetkili Servis olan firmamızdan teknik servis talebinde bulunabilirsiniz. Karel adaptör tamirini ( değişimini ) 2 saat içinde firmanıza gelerek yerinde hızlıca gerçekleştiriyoruz. Adaptör tamir ve değişim bedeli 150 TL dir. Tamir olamaması durumunda sıfır adaptör almanız gerekmektedir. Sıfır adaptör ücreti ise ortalama 350 TL dir.

                                

 

Eklenme Tarihi : 2019.11.28