0212 435 20 20

0533 391 78 77

Ürünler

Mall Of İstanbul Karel Santral Servisi

Firmamız, ürün yelpazesindeki telefon santralleri ve kameralar başta olmak üzere, Mall Of İstanbul bölgesinde müşterilerinin toptan ve perakende ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Tüm Uluslararası ve Ulusal Araştırma Kurumunu raporlarına göre PBX konusunda Türkiye’nin açık ara pazar lideridir. Bu gün700 binden fazla işletme Karel santral kullanmaktadır''İnsana hizmetin kutsallığına”  inanarak, prensiplerine bağlılıkla her geçen gün kendini geliştirerek faaliyetine devam etmektedir.  

 

Firmamız Engin Haberleşme Karel Yetkili Servis ünvanı ile Mall Of İstanbul'da Hizmet vermektedir. Mall Of Karel Santral Servisi, karelservis mall of istanbul, karel mall of, Mall Of istanbul servis, Mall Of santral servisi, Santral servisi mall of istanbul, karel servis mall of aramaları ile de firmamıza ve sitemize ulaşabilirsiniz.

Firmamız Engin Haberleşme Karel Yetkili Servis ünvanı ile Mall Of Istanbul'da Hizmet vermektedir. Mall Of Karel Santral Servisi, karelservis mall of istanbul, karel mall of, Mall Of istanbul servis, Mall Of santral servisi, Santral servisi mall of istanbul, karel servis mall of aramaları ile de firmamıza ve sitemize ulaşabilirsiniz.

Eklenme Tarihi : 2019.04.04