0212 435 20 20

0533 391 78 77

Ürünler

Hoşdere Karel Santral Servisi

Firmamız, ürün yelpazesindeki telefon santralleri ve kameralar başta olmak üzere, Hoşdere bölgesinde müşterilerinin toptan ve perakende ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Tüm Uluslararası ve Ulusal Araştırma Kurumunu raporlarına göre PBX konusunda Türkiye’nin açık ara pazar lideridir. Bu gün 700 binden fazla işletme Karel santral kullanmaktadır. Türkiye’de işyeri haberleşme trafiğinin yaklaşık %50’si Karel sistemler üzerinden gerçekleşmektedir.2017 Yılında  da "ENGİN HABERLEŞME KAREL YETKİLİ SERVİS '' ünvanını alan firmamız ''İnsana hizmetin kutsallığına”  inanarak, prensiplerine bağlılıkla her geçen gün kendini geliştirerek faaliyetine devam etmektedir.  

 

Firmamız Engin Haberleşme Karel Yetkili Servis ünvanı ile Hoşdere'de Hizmet vermektedir. Hoşdere Karel Santral Servisi, karelservis hoşdere, karel hoşdere, Hoşdere servis, Hoşdere  santral servisi, Santral servisi hoşdere, karel servis hoşdere aramaları ile de firmamıza ve sitemize ulaşabilirsiniz.

Firmamız Engin Haberleşme Karel Yetkili Servis ünvanı ile Hosdere'de Hizmet vermektedir. Hosdere Karel Santral Servisi, karelservis hosdere, karel hosdere, Hosdere servis, Hosdere  santral servisi, Santral servisi hosdere, karel servis hosdere aramaları ile de firmamıza ve sitemize ulaşabilirsiniz.

Eklenme Tarihi : 2019.04.05