0212 435 20 20

0533 391 78 77

Ürünler

Doğu Sanayi Sitesi Karel Santral Servisi

Firmamız, ürün yelpazesindeki telefon santralleri ve kameralar başta olmak üzere, Doğu Sanayi Sitesi bölgesinde müşterilerinin toptan ve perakende ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Tüm Uluslararası ve Ulusal Araştırma Kurumunu raporlarına göre PBX konusunda Türkiye’nin açık ara pazar lideridir. Bu gün 700 binden fazla işletme Karel santral kullanmaktadır. Türkiye’de işyeri haberleşme trafiğinin yaklaşık %50’si Karel sistemler üzerinden gerçekleşmektedir.2017 Yılında  da "ENGİN HABERLEŞME KAREL YETKİLİ SERVİS '' ünvanını alan firmamız ''İnsana hizmetin kutsallığına”  inanarak, prensiplerine bağlılıkla her geçen gün kendini geliştirerek faaliyetine devam etmektedir.  

 

Firmamız Engin Haberleşme Karel Yetkili Servis ünvanı ile Doğu Sanayi Sitesi'nde Hizmet vermektedir. Doğu Sanayi Sitesi Karel Santral Servisi, karelservis doğu sanayi sitesi , karel doğu sananyi sitesi , Doğu Sanayi sitesi servis,Doğu Sanayi Sitesi santral servisi, Santral servisi doğu sanayi sitesi, karel servis doğu sanayi sitesi aramaları ile de firmamıza ve sitemize ulaşabilirsiniz.   

Firmamız Engin Haberleşme Karel Yetkili Servis ünvanı ile Dogu Sanayi Sitesi'nde Hizmet vermektedir. Dogu Sanayi Sitesi Karel Santral Servisi, karelservis dogu sanayi sitesi , karel dogu sananyi sitesi , Dogu Sanayi sitesi servis,Dogu Sanayi Sitesi santral servisi, Santral servisi dogu sanayi sitesi, karel servis dogu sanayi sitesi aramaları ile de firmamıza ve sitemize ulaşabilirsiniz. 

Eklenme Tarihi : 2019.04.05